Coaching

live-coaching

Zoals de lente over gaat in de zomer, de zomer in de herfst, de herfst in de winter en de winter in de lente, zo ook is het leven voortdurend in verandering. Niet tegenstaande dat het altijd zo geweest is, kunnen we maar moeilijk accepteren dat de waarden van vandaag die van morgen niet zullen zijn. We geloven in de systemen waarmee men vorm geeft aan de samenleving. We houden er ons angstvallig aan vast en hopen dat alles bij het oude zal blijven. We maken onszelf wijs dat de waarden van vandaag die van morgen zullen zijn. Deze waangedachte maakt dat we vorderingsplannen opstellen voor onze kinderen, we houden ze een rechte lijn voor richting doel. We houden hierbij geen rekening met wie onze kinderen werkelijk zijn, we erkennen hun wezen en intrinsieke kwaliteiten niet.
Niet rekening houdend met onze intrinsieke kwaliteiten zetten we, onder invloed van onze opvoeders en de economische samenleving, een lijn uit. Onderweg merken we echter dat we de vooropgezette doelstellingen niet kunnen verwezenlijken zonder onszelf geweld aan te doen. We vervreemden van ons werkelijke zelf, leggen de lat te hoog en zo verslechtert de relatie tot onszelf en de anderen.
De combinatie van coaching met ontspanningsmassage en psycho-energetische acupressuur biedt vaak de nodige steun om te heroriënteren, de steun die nodig is om het leven vorm te geven van binnen uit.

reserveren

Indicaties: 

De indicaties die in mijn praktijk al met succes behandeld werden:

- relatieproblemen
- onrust
- onthechting
- bindingsangst
- boosheid
- stress
- subassertiviteit
- burnout
- depressiviteit
- wantrouwen
- onzekerheid
- angst
- verlangen naar vervulling door anderen
- zwak zelfbeeld
- emotionele problemen
- eetstoornissen

Werkwijze: 

Bij alle problemen zijn veelal meerdere mensen betrokken. Vandaar dat we tijdens een coaching consult de eigenheid bekijken van alle actoren.
Eerste consult ( 2 uur - € 120 )
1. Door middel van Nine Star Ki schets ik voor mezelf, ter voorbereiding van het consult, jouw psyché en die van de andere actoren.
2. In het eerste deel van het consult belichten we :
- jouw valkuilen en grootste potentieel
- de situaties waarin je vastliep
- de eigenheid van de actoren die mee aan de basis liggen van het onevenwicht
- de rol van deze actoren
- de reden waarom je vastliep
- het meest ideale tijdstip voor een verlossende beslissing
3. Door middel van een korte sessie " holistic pulsing " ( wiegen ) wordt u voorbereid op het toepassen van psycho-energetische acupressuur.
4. Met behulp van psycho-energetische drukpuntmassage heeft u binnen de 24 uur de energie en de moed om de zaken anders aan te pakken.
5. Door middel van ontspanningsmassage van rug, nek en hoofd wordt u letterlijk op het nulpunt gezet van waaruit u een nieuwe start kan nemen.

Uw merkelijk hogere energieniveau, moet er toe bijdragen dat u met vernieuwde kracht deze start kan nemen.

Tweede consult ( 1 u 20 - € 90 )
Ter evaluatie is, binnen een tijdspanne van 7 dagen, een vervolg consult raadzaam

Vervolg Consulten ( 1 uur - € 70 )

Reacties

Koen is een zeer geïnspireerd en hartelijk mens.hij heeft zeer veel kennis en diepe inzichten.deze consultaties gaan veel dieper dan de traditionele. Dit is absoluut een meerwaarde.koen is iemand die zich met hart en ziel geeft, een echt mooi mens

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.